Clasie: 'Het is geen schande als je af en toe wordt weggetikt'

Clasie: 'Het is geen schande als je af en toe wordt weggetikt'

Aanvoerder Jordy Clasie vond dat Sevilla een maatje te groot was voor dit Feyenoord. Desondanks hoefde zijn ploeg het meer dan terechte verlies (2-0) niet zo makkelijk weg te geven, zo vertelde de middenvelder tegen Radio Rijnmond.

'We waren vrij kansloos. Dit was gewoon een maatje te groot voor ons. We geven de doelpunten echter wel heel onnodig weg. Als je dat wellicht had voorkomen, had je misschien met een gelukje een punt kunnen pakken. Toornstra was bijvoorbeeld dicht bij een treffer.'

Het ging fout bij twee vrije trappen voor de Europese opponent. Er werd niet goed gedekt in de verdediging. 'Iedereen heeft in die situatie zijn zone, maar je moet niet blijven staan. Bij de vrije trappen stonden er telkens twee man vrij', concludeerde Clasie.

In De Kuip moet het vizier op zondag. 'Het is geen schande als je af en toe wordt weggetikt door Sevilla. Je weet dat je hier kunt verliezen, nu moeten we ons weer richten op Ajax.'

Lees meer over
Jens Toornstra Clasie Sevilla
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties