Sevilla mogelijk met B-elftal tegen Feyenoord

Sevilla mogelijk met B-elftal tegen Feyenoord

Sevilla begint donderdagavond in het Europa League-duel tegen Feyenoord mogelijk niet met haar sterkste basiself. Trainer Unai Emery meldde woensdag op de persconferentie dat het een optie is om enkele spelers op te stellen die normaal gesproken genoegen moeten nemen met een plaats op de bank.

"Het idee is om morgen een competitief elftal op te stellen met een paar spelers die afgelopen zondag niet in actie kwamen. Ik wil dat iedere speler zich belangrijk voelt", legt Emery uit. "Er zijn drie competities waarin we alles moeten geven. In onze groep zitten teams met een voorname historie in Europa, Feyenoord en Standard Luik zijn clubs van zijn naam. Feyenoord heeft veel jonge spelers die nog niet altijd hun beste wedstrijd spelen, maar dat maakt ze niet minder gevaarlijk."

Het is nog onzeker wie er donderdag namens Sevilla onder de lat staat. Doelmanl Beto is volgens Emery niet verzekerd van een basisplaats. De Portugees international keerde deze week pas terug op de training. "De training van morgen moet uitwijzen hoe het met hem gaat. Als dat goed gaat, is hij een kandidaat voor de basis", aldus de keuzeheer.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties