'Joris Mathijsen moet vrezen voor plek centraal achterin'

'Joris Mathijsen moet vrezen voor plek centraal achterin'

Fred Rutten koos er tegen Willem II voor om niet al te veel wijzigingen toe te passen. Zeker op het middenveld had de oefenmeester daar de mogelijkheden voor, maar zijn beoogde wisselingen wilde hij niet te snel doorvoeren. De coach gaat echter nu wél ingrijpen na de blamage tegen de Tilburgers.

Dat schrijft journalist Martijn Krabbendam in Voetbal International. ''De kans bestaat dat een basisplaats voor Toornstra ten koste zal gaan van Lex Immers, die keihard werkt, maar een aanspeelpunt (Graziano Pellè) mist en nota bene deze zomer zijn contract verlengde en daarmee interesse uit Engeland en Duitsland negeerde'', laat Krabbendam weten.

Eén verdediger lijkt zijn krediet te hebben verspeeld. ''Al tijdens de rust van het duel met de Tilburgers was de trainer ontploft. Hij wisselde de falende Joris Mathijsen, wiens tegenstander en ex-ploeggenoot Samuel Armenteros scoorde en een assist gaf. Ook Mathijsen moet vrezen, al heeft de trainer achterin niet veel opties, nu Terence Kongolo ook al worstelt met zijn vorm.''

Lees meer over
Jens Toornstra Lex Immers Mathijsen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties