Vermeer: 'Duel tegen Sevilla telt eerst'

Vermeer: 'Duel tegen Sevilla telt eerst'

Feyenoord-keeper Kenneth Vermeer staat aanstaande zondag oog in oog met zijn voormalig werkgever. De keeper kijkt zelf nog niet naar die wedstrijd, maar richt zich eerst op de Europa League-ontmoeting tussen Feyenoord en Sevilla. 'Dat duel telt eerst', zegt Vermeer in gesprek met Voetbal International.

De keeper maakte deze zomer de overstap naar Feyenoord vanaf de eeuwige aartsrivaal van de Rotterdamse club. 'Ik ben nog niet bezig met de wedstrijd tegen Ajax. We spelen eerst tegen Sevilla en daarna pas tegen Ajax', zegt hij.

Vermeer debuteerde afgelopen weekend in het shirt van de Rotterdamse club in de wedstrijd tegen Willem II. 'De nederlaag tegen Willem II was een flinke teleurstelling. Als je let op de kwaliteiten van beide teams, hadden we moeten winnen. Maar als je de doelpunten analyseert.. die waren te voorkomen geweest', concludeert de doelman.

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties