Boulahrouz over blessure: 'Dat is frustrerend'

Boulahrouz over blessure: 'Dat is frustrerend'

Khalid Boulahrouz stond vandaag weer het op trainingsveld van Feyenoord. De verdediger is na zijn blessure op weg om terug te keren in de selectie van Feyenoord. De wedstrijd van aanstaande donderdag tegen Sevilla komt echter te vroeg voor De Kannibaal. 'Ik werk hard om goed terug te keren', zegt hij tegenover FeyenoordTV.

'Het gaat naar omstandigheden goed met mij', zegt de verdediger. 'Ik ben hard aan het revalideren van mijn blessure, het gaat de goede kant op. Gelukkig sta ik weer op het trainingsveld. Ik had een kneuzing aan mijn buitenmeniscus. De blessure zorgde voor veel irritatie op die plaats en er zat veel vocht bij.'

De verdediger speelde nog meer één officiële wedstrijd in het shirt van Feyenoord. Boulahrouz kwam in actie in de wedstrijd tegen Besiktas in de voorronde van de Champions League. 'Dat is erg frustrerend voor een voetballer die graag wil spelen. Maar zo gaan die dingen eenmaal in het leven. Ik doe mijn best en werk hard om goed terug te keren van mijn blessure', besluit de verdediger.

Lees meer over
Khalid Boulahrouz
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties