Definitieve selectiefoto gemaakt

Definitieve selectiefoto gemaakt

In De Kuip is dinsdagochtend de definitieve selectiefoto voor het seizoen 2014-2015 gemaakt. De voltallige selectie en staf van Feyenoord meldden zich voorafgaand aan de training op het veld, waar ze werden opgewacht door Feyenoords huisfotograaf. Nadat iedereen zich op of achter de opgestelde stoelen had geposteerd kon de foto worden gemaakt, met de Maastribune als achtergrond.

Tijdens de voorbereiding op het huidige seizoen was er al een selectiefoto gemaakt, echter ontbrak op dat moment vanwege de transferperiode nog een aantal later vastgelegde aanwinsten. Op de definitieve versie staat de complete selectie van Feyenoord voor dit seizoen, met ook de nieuwelingen Colin Kazim-Richards, Jens Toornstra, Karim El Ahmadi en Kenneth Vermeer.

Na het maken van de elftalfoto bleven de deze zomer aangetrokken spelers nog even op het veld, om daar één voor te poseren voor een individuele portretfoto in het shirt van hun nieuwe club.

De definitieve selectiefoto van dit seizoen is binnenkort in posterformaat verkrijgbaar in de Feyenoord Fanshops.

Lees meer over
Kenneth Vermeer Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties