1400 kaarten beschikbaar voor duel met Standard Luik

1400 kaarten beschikbaar voor duel met Standard Luik

Feyenoord kan aanstaande donderdag in Sevilla rekenen op de steun van ruim 800 supporters. Hoeveel dat er over een maand in het Kroatische Rijeka zullen zijn is nog niet duidelijk. De club liet Feyenoord weten dat voor het duel op donderdag 23 oktober aanstaande 600 kaarten beschikbaar zijn. HNK Rijeka voldoet daarmee aan de voorschriften van de UEFA. Feyenoord beseft dat de interesse vanuit haar supporters vele malen groter is en zal dan ook al het mogelijke doen om meer kaarten te krijgen. De kans dat dit lukt is klein, omdat de totale capaciteit van het stadion bij de wedstrijd slechts 10.000 plaatsen is en de thuisclub verwacht deze plaatsen snel aan eigen supporters te zullen uitverkopen. In de loop van volgende week moet hierover meer duidelijkheid komen. Feyenoord start in elk geval met de verkoop van de eerste 600 kaarten op woensdag 24 september a.s.

Inmiddels is wel duidelijk dat voor de wedstrijd Standaard Luik – Feyenoord op donderdag 11 december aanstaande voor Feyenoord-supporters 1.400 kaarten beschikbaar zullen zijn. Een verzoek van Feyenoord om ook voor dit duel meer kaarten te verkrijgen werd in eerste instantie afgewezen door de Luikse autoriteiten. Half oktober staat een nieuwe afspraak gepland. Tijdens deze afspraak zal de capaciteit voor de Feyenoord-supporters alsmede de vervoersregeling nogmaals ter sprake komen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties