Realistische Kazim-Richards: 'Nog niet klaar voor basisplaats'

Realistische Kazim-Richards: 'Nog niet klaar voor basisplaats'

Feyenoordfans die hopen dat Colin Kazim-Richards komende donderdag in de Europa League tegen Sevilla in de basis start, komen bedrogen uit. De Engels-Turkse aanvaller is nog niet fit genoeg om vanaf de aftrap aan een wedstrijd te beginnen.

''Ik zou liegen als ik zeg dat ik er wel klaar voor ben'', aldus de spits, die zaterdagavond tegen Willem II een half uur voor tijd inviel en direct zijn eerste doelpunt voor de Rotterdammers maakte. Hij kon echter niet voorkomen dat de ploeg van Fred Rutten in eigen huis met 2-1 onderuit ging.

''De trainer heeft een schema voor mij in elkaar gedraaid en aan de hand daarvan moet ik steeds fitter worden. Bij Feyenoord word ik perfect begeleid, dat heb ik ergens anders zelden op die manier meegemaakt. Wanneer ik voor het eerst in de basis verwacht te staan? Geen idee, dat moet je aan de trainer vragen. En vergeet niet dat Mitchell Te Vrede het geweldig heeft gedaan, hij heeft in bijna elke wedstrijd een doelpunt gemaakt. Als ik hem was zou ik over de zeik zijn als de trainer dan gelijk een nieuwe spits zou brengen. Ik moet dus realistisch zijn.''

Lees meer over
kazim
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties