Mulder doet zegje: 'Ik ben niet een of andere pipo, dit doet pijn'

Mulder doet zegje: 'Ik ben niet een of andere pipo, dit doet pijn'

Erwin Mulder hield zich de afgelopen weken rustig. Na het aantrekken van Kenneth Vermeer koos de doelman er bewust voor om de media te mijden. Tot vandaag. In De Telegraaf doet hij namelijk zijn zegje over het aantrekken van de nieuwe keeper.

Van binnen kookt hij. ''Ik ben niet een of andere pipo die net een jaar bij Feyenoord zit. Ik zit tien jaar bij de club… En de manier waarop ik aan de kant word geschoven, doet pijn. Dit is een wond'', vertelt hij. De kritiek die td Martin van Geel uitte vond hij ook niet chique. ''Ik vind dat ik dit niet heb verdiend. Ik heb in tien jaar nooit iets onzinnigs over de club gezegd.''

Inmiddels heeft Mulder zich echter al bij de situatie neergelegd. ''Ik zal de rest van dit jaar minder wedstrijden voor Feyenoord 1 spelen, maar als ik speeltijd krijg, ben ik er klaar voor en zal ik er staan.” Maar dan, wat feller: „Dit overkomt me niet meer. Nu weet ik dat ik keihard moet worden, want als het in het belang van de club nodig is, laten ze je vallen.”

Komende zomer lijken de wegen van beide partijen te scheiden. ''Feyenoord is de mooiste club van Nederland en zit in mijn hart. Het is een warme club; ik voel me er verschrikkelijk thuis. Maar ik moet verder. Ik ben pas 25 jaar; mijn topsportcarrière is net op gang. Andere keepers komen nu pas net kijken, ik sta al vijf jaar onder de lat bij één van de grootste clubs van het land.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties