Immers twijfelt aan doelstelling: 'Achterin heel veel ingeleverd'

Immers twijfelt aan doelstelling: 'Achterin heel veel ingeleverd'

Feyenoord wil dit seizoen meestrijden om het kampioenschap. Die ambitieuze doelstelling maakte de club zelf bekend daags na het sluiten van de transfermarkt. Lex Immers twijfelt of de Coolsingel al haalbaar is voor de Rotterdammers.

Met Toornstra en El Ahmadi heeft Immers er concurrenten bij. 'Een brede selectie is zo belangrijk. Helemaal nu de verwachtingen hooggespannen zijn. Er wordt over een kampioenschap gepraat, over een mooi seizoen in Europa. Ik weet niet of dat nu allemaal al realistisch is', vertelt de aanvallende middenvelder in Voetbal International.

Er vertrokken namelijk diverse sterkhouders uit De Kuip, vooral in de verdediging. 'Begrijp me niet verkeerd: ik vind het goed dat je zoiets uitspreekt, maar dan moet je er wel vol voor gaan. We hebben veel goede middenvelders, maar hebben achterin natuurlijk wel heel veel ingeleverd met het vertrek van Janmaat, De Vrij en Martins Indi. Dat vang je niet zomaar even op.'

Lees meer over
Jens Toornstra Lex Immers Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties