''Je betaalt vijf ton per jaar voor twaalf wedstrijden''

''Je betaalt vijf ton per jaar voor twaalf wedstrijden''

Hans Kraay Jr. heeft geen vrienden gemaakt met het bestuur van Feyenoord. De oud-voetballer zat onlangs met Martin van Geel aan tafel bij ‘De tafel van Kees’ van Fox Sports en stelde de technisch directeur van Feyenoord daar enkele kritische vragen.

"Na afloop van de uitzending was het bestuur van Feyenoord boos op mij, omdat ik iets had gezegd. Ik vroeg alleen hoe het mogelijk was dat ze nog geen spits hadden gehaald. Je wist al vier maanden van tevoren dat Graziano Pellè zou vertrekken”, legt Kraay Jr. uit in Voetbal International.

Ondanks dat Feyenoord naast een spits greep, versterkte de club zich wel met international Khalid Boulahrouz. Kraay Jr. vindt dat onbegrijpelijk, vooral wegens het salaris dat de verdediger opstrijkt. “Ik snap niet waarom Feyenoord hem zo'n vijf ton salaris per jaar geeft. Je weet dat hij amper 12 wedstrijden per seizoen kan spelen", aldus de analist.

Lees meer over
Boulahrouz Khalid Boulahrouz
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties