Guidetti: 'Ik kon naar Ajax, maar wil me bewijzen bij Celtic'

Guidetti: 'Ik kon naar Ajax, maar wil me bewijzen bij Celtic'

John Guidetti heeft twee seizoenen vol tegenspoed achter de rug, is nu weer fit en hoopt bij Celtic te laten zien wat hij in zijn mars heeft. De aanvaller liet zijn werkgever maandag echter flink schrikken, want hij blesseerde zich tijdens een training van Jong Zweden aan zijn voet. “Maar het was niets ernstigs”, zei perschef Staffan Stjernholm later tegen Fotbollskanalen.

De 22-jarige Guidetti zegt zelf in gesprek met Heja Sverige dat hij een moeilijke periode achter de rug heeft: “Velen hebben een bak stront over me uitgegooid, maar waar heb ik dat in godsnaam aan verdiend? Ik zal altijd geliefder zijn dan gehaat, maar er zullen altijd haters overblijven. Het is echt niet zo dat ik op de bank van Manchester City wilde zitten. Ik deed echt wel mijn best.”

Guidetti geeft toe dat hij in de transferperiode meerdere opties had: “AIK uit Stockholm, waar ik met alle respect nog nooit van gehoord had, Olympiacos, Ajax, Fiorentina en Palermo, prima clubs. Maar ik wil me nu bij Celtic bewijzen”, besluit de enkelvoudig A-international van zijn land.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties