Manu kreeg bericht: 'Dringend! Bel de bondscoach'

Manu kreeg bericht: 'Dringend! Bel de bondscoach'

Elvis Manu genoot van drie vrije dagen bij Feyenoord. De aanvaller besloot om een lang weekend in Parijs door te brengen met zijn vriendin. Die mini-vakantie werd echter abrupt onderbroken toen de telefoon volliep met berichten van onder andere collega en vriend Jean-Paul Boëtius.

'Ik had zaterdagavond laat ineens allemaal gemiste oproepen en Jean-Paul Boëtius stuurde me een bericht dat ik dringend bondscoach Adrie Koster terug moest bellen', aldus de debuterende Jong Oranje-international in De Telegraaf. De volgende dag stapte Manu op de hogesnelheidstrein om zich na een urenlange reis te melden in het kamp van zijn leeftijdgenoten nabij Tilburg.

De uitverkiezing van Manu leidde ook tot verbazing. Had de vervanger van de geblesseerd afgehaakte Terell Ondaan namelijk niet gekozen voor Ghana, het geboorteland van zijn ouders? 'Dat zit nog in mijn achterhoofd, maar ik kan mezelf niet oproepen. Ik ben ook hier geboren en opgegroeid. Misschien moet het zo zijn, dat is ook mooi'

Lees meer over
Elvis Manu Manu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties