Lurling: 'Geweldig dat ik voor Feyenoord heb mogen spelen'

Lurling: 'Geweldig dat ik voor Feyenoord heb mogen spelen'

Anthony Lurling nam afgelopen weekend afscheid van het publiek van NAC Breda, de club waar hij tussen 2007 en 2014 zijn wedstrijden speelde. De aanvaller is in veel stadions niet geliefd, onder andere in de Rotterdamse Kuip. 'Maar dat went’, zegt de 37-jarige Lurling tegenover het Algemeen Dagblad.

'In Amsterdam, Rotterdam, Tilburg en Groningen zal je mij niet zo snel zien’, zegt de aanvaller die momenteel in het shirt van FC Den Bosch actief is. 'Daar is de kans te groot dat ik mensen tegenkom die mij niet mogen.’

De supporters van Feyenoord hebben de voetballer niet hoog zitten en dat weet Lurling maar al te goed. 'Als speler van Heerenveen kreeg Kalou, mijn tegenstander die toen bij Feyenoord speelde, een rode kaart. Ik werd toen al snel gezien als matennaaier. In de tijd dat ik bij Feyenoord speelde, had ik daar vooral moeite mee’, stelt de oud-voetballer van FC Den Bosch, sc Heerenveen, Feyenoord, NAC Breda, 1. FC Koln en RKC.

'Ik wist dat ik in Rotterdam niet geliefd zou zijn, maar dacht daar verandering in te kunnen brengen met mijn manier van spelen. Dat is tegengevallen’, zegt hij. 'Toch vind ik het geweldig dat ik voor die mooie club heb mogen spelen. Zo speelde ik de Supercup ontmoeting tegen Real Madrid namens Feyenoord en speelde ik voor 90.000 man in Dortmund.’

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties