Hereniging met Rutten: 'Hij wisselde me na een kwartier'

Hereniging met Rutten: 'Hij wisselde me na een kwartier'

Karim El Ahmadi wordt bij Feyenoord herenigd met zijn oude trainer Fred Rutten. De middenvelder heeft enkel positieve woorden over voor de oefenmeester. Rutten vormde een lastig jochie namelijk om tot een gedisciplineerde prof.

”In de eerste wedstrijd die ik onder hem speelde, haalde hij me al na zestien minuten naar de kant”, vertelt El Ahmadi tegenover Metro met een grote glimlach. ”Ik liep verontwaardigd met mijn arm te zwaaien omdat ik de bal maar niet kreeg. Toen werd ik gelijk gewisseld, haha. Daarna heb ik nooit meer klagend in het veld gestaan. Als je jong bent, doe je wel eens domme dingen. Daar was Rutten altijd heel scherp op: te laat komen, mobieltjes nog aan, noem maar op.”

Het leverde hem via FC Twente, Feyenoord, Al-Ahli uiteindelijk een avontuur in de Premier League op. En nu keert hij dus weer terug naar Rotterdam én Rutten. ”Veel trainers hebben alleen een zakelijke kant, maar aan hem vind ik het juist zo prettig dat hij met spelers ook over andere dingen praat dan alleen voetbal.”

Lees meer over
El Ahmadi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties