Overgang Vormer afhankelijk van verkoop Club Brugge

Overgang Vormer afhankelijk van verkoop Club Brugge

Het wordt een spannende laatste transferdag voor Ruud Vormer. De middenvelder van Feyenoord komt in De Kuip niet aan spelen toe, zeker niet met alle nieuwe concurrenten daar, en hoopt dan ook de overstap te maken naar Club Brugge.

Alle partijen zijn inmiddels akkoord. Vormer is rond over zijn persoonlijke voorwaarden en ook beide clubs hebben overeenstemming over de overgang. De transfer is echter afhankelijk van de verkoop van Jesper Jörgensen. Als hij bij Brugge blijft voetballen, moet Vormer terug naar het overvolle middenveld van Feyenoord, meldt De Telegraaf vandaag.

Hoe dan ook, Feyenoord presenteert vandaag Karim El Ahmadi aan haar supporters. Hij zal een driejarig contract ondertekenen. In het Maasgebouw zal hij ook in ieder geval Jordy Clasie en Kenneth Vermeer treffen, die ook handtekeningen moeten zetten. En wie weet heeft Van Geel nog een verrassing in petto.

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties