'Hij zou de nieuwe spits van Feyenoord kunnen worden'

'Hij zou de nieuwe spits van Feyenoord kunnen worden'

Feyenoord is al de hele zomer op zoek naar een geschikte opvolger voor Graziano Pellè, maar het lijkt erop dat trainer Fred Rutten het met Mitchell te Vrede en Colin Kazim-Richards, die van nature geen puntspeler is, moet blijven doen. Henk Fraser, de trainer van ADO Den Haag, heeft echter nog een tip voor de Rotterdammers.

Na de met 3-2 verloren uitwedstrijd tegen SC Cambuur roemde hij in gesprek met FOX Sports Michiel Kramer, de 25-jarige aanvalsleider van de club uit de Hofstad. “Michiel kan erg goed voetballen en maakte een mooie goal. Maar hij moet ook fouten afdwingen. Hij heeft erg veel kwaliteiten. Dat moet hij beseffen. Ik zou niet weten waarom hij niet eens de nieuwe spits van Feyenoord zou kunnen worden.”

De boomlange Kramer speelde in de jeugd voor onder meer Excelsior, maakte in dienst van NAC Breda zijn debuut in het betaald voetbal en ontpopte zich bij FC Volendam in de Jupiler League tot een doelpuntenmaker. In vier seizoenen was hij goed voor 39 doelpunten. Kramer is nu aan zijn tweede seizoen bij ADO bezig; in het vorige voetbaljaar kwam hij tot zeven goals in de Eredivisie.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties