'Spelers van Zorya hadden meer verwacht van Feyenoord'

'Spelers van Zorya hadden meer verwacht van Feyenoord'

Feyenoord neemt het vanavond voor de tweede keer op tegen het Oekraïense Zorya Luhansk. Evgeniy Levchenko, voormalig international van Oekraine en oud-speler van FC Groningen, sprak spelers van de tegenstander van Feyenoord, maar zij waren niet onder de indruk van de club uit Rotterdam.

'De eerste wedstrijd was een verschrikkelijke wedstrijd', zegt de oud-voetballer in De Nieuws BV op NPO Radio 1. 'De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Ik heb jongens gesproken van Zorya en zij hadden meer verwacht van Feyenoord omdat het een grote naam is. Feyenoord is echter ook nog zoekend.'

Levchenko denkt dat Feyenoord de wedstrijd vanavond winnend zal afsluiten. 'Ik denk dat het vanavond geen attractieve wedstrijd zal worden', zegt de Oekraïner. 'Ondanks dat ik een voorkeur heb voor Zorya, om de spelers een steuntje in de rug te geven, denk ik dat Feyenoord vanavond door gaat. Feyenoord heeft meer ervaring en een grote kwaliteit. Zeker in De Kuip zal het Feyenoord wel lukken om te winnen', besluit hij.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties