VVV-Venlo haakt voorlopig af voor huur Sleegers

VVV-Venlo haakt voorlopig af voor huur Sleegers

VVV-Venlo ziet bij nader inzien af van het aantrekken van Joey Sleegers. Woensdag kwam naar buiten dat de Jupiler League-club het zag zitten in de aanvallende middenvelder van Feyenoord: men wilde hem graag een seizoen op huurbasis binnenhalen. De financiën ontbreken echter om meerdere spelers aan te trekken en dus focust de technische staf in Venlo liever op de komst van een centrale verdediger.

De Limburger stelt donderdagmorgen dat Sleegers’ komst niet als haalbaar wordt gezien, ook al is VVV geïnteresseerd. “We hebben bij Feyenoord geïnformeerd naar Joey, maar zijn komst is voorlopig van de baan. Voor ons heeft het binnenhalen van een centrale verdediger topprioriteit. En er is slechts budget voor één versterking”, legt Stan Valckx uit namens de eerstedivisionist.

Bij Feyenoord wacht de twintigjarige Sleegers nog altijd op zijn eerste officiële wedstrijd in de hoofdmacht. De clubleiding is er wel van overtuigd dat de spelmaker in de toekomst van waarde kan zijn bij Feyenoord, waar Sleegers nog tot en met de zomer van 2016 onder contract staat.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties