Dost: 'Als ik vertrouwen voel, blijf ik in Duitsland'

Dost: 'Als ik vertrouwen voel, blijf ik in Duitsland'

De transfer van Bas Dost naar Feyenoord lijkt nog altijd ver weg. De spits lijkt gezien zijn uitlatingen in gesprek met Bild volledig gefocust op nog een seizoen bij zijn huidige werkgever VfL Wolfsburg.

Feyenoord probeert zich al maanden te versterken met Dost en zou volgens diverse Duitse media een akkoord naderen met Wolfsburg over een huurperiode, maar de Rotterdammers ontkenden dat bericht al snel. De speler zelf lijkt bovendien ook niet erg happig op een transfer. "Wanneer ik hier vertrouwen voel en minuten mag maken, wil ik absoluut blijven."

Dat Wolfsburg met Nicklas Bendtner een extra spits heeft aangetrokken, doet Dost niet zoveel. "Een goede speler. Van zo'n speler kan ik nog wel wat leren. We hebben al veel met elkaar gesproken. Hij heeft natuurlijk bij absolute topclubs, Arsenal en Juventus, gespeeld. Het gaat ook helemaal niet om de kracht van de concurrentie, het draait allemaal om wat je zelf laat zien."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties