Europa League must: Clasie, El Ahmadi en drie miljoen

Europa League must: Clasie, El Ahmadi en drie miljoen

Zorya Luhansk moét morgen verslagen worden. Het behalen van groepsfase Europees voetbal is namelijk een must bij Feyenoord. Dat levert de Rotterdammers namelijk circa drie miljoen euro op en ook voor het imago van de club is het goed. Daarnaast wordt het behouden van aanvoerder Jordy Clasie én het halen van Karim El Ahmadi vergemakkelijkt.

Dat stelt Voetbal International vandaag althans. Volgens het voetbalweekblad heeft Clasie namelijk geen zin om weer een jaar slechts Eredivisie-voetbal te spelen. FC Porto maakte afgelopen maandag nog duidelijk zeer geïnteresseerd te zijn, maar de Portugezen willen de gevraagde transfersom nog niet op tafel leggen.

Poulefase Europa League zou de komst van Karim El Ahmadi bovendien vergemakkelijken. De 29-jarige Aston Villa-speler kan een driejarig contract bij Feyenoord tekenen. Afgelopen maandag werd er een bod van 4 ton in Engeland neergelegd.

Het is opvallend dat Voetbal International spreekt over het behouden van Clasie én het aantrekken van El Ahmadi. In eerste instantie leek de een namelijk de opvolger van de ander. Met aanwinst Jens Toornstra erbij heeft Feyenoord namelijk al een drukbezet middenveld.

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties