Wolfsburg verlangt 1,5 miljoen euro huur voor Dost

Wolfsburg verlangt 1,5 miljoen euro huur voor Dost

Bas Dost is de laatste overgebleven kandidaat om de spitspositie te kunnen versterken. De komst van de aanvaller is echter een lastig verhaal. Voorlopig verlangt de Duitse club namelijk anderhalf miljoen aan huur. Het behalen van groepsfase Europa League kan een komst ietwat vergemakkelijken. Dat schrijft Voetbal International vandaag.

Gesprekken met John Guidetti (financieel en fysiek een te groot risico, red.), Luuk de Jong, Facundo Ferreyra (Shakhtar Donetsk, inmiddels verhuurd aan Newcastle United) en Napoli-aanvaller Duván Zapata (alle drie financieel onhaalbaar), ketsten in een eerder stadium al af.

Ook geluiden over Dario Cvitanich worden door de Rotterdammers naar het rijk der fabelen verwezen. Volgens Feyenoord is de aanvaller van Olympique Nice wel aangeboden, maar bestaat er van Nederlandse kant geen interesse.

Mocht Dost onhaalbaar blijken dan zullen Mitchell Te Vrede en Colin Kazim-Richards moeten uitvechten wie de eerste spits wordt.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties