Engelse pers lovend over 'goedkope' Janmaat

Engelse pers lovend over 'goedkope' Janmaat

Janmaat had een zware middag in zijn debuut voor Newcastle United tegen Manchester City. Al was hij zaterdag tegen Aston Villa één van de uitblinkers bij zijn nieuwe werkgever. Dit heeft ook de Engelse pers opgemerkt.

Zo meldt The Daily Mail dat het vreemd is waarom de Engelse topclubs miljoenen uitgeven aan verdedigers, terwijl Janmaat een betaalbare rechtsback was met WK-ervaring. 'Als Manchester United 34 miljoen euro voor Luke Shaw betaalt en Arsenal 20 miljoen uittrekt voor Calum Chambers, dan is de 8 miljoen voor Janmaat absoluut een koopje', meldt het medium.

Het tabloid was erg lovend over Janmaat. 'De 25-jarige back die op het WK 5 keer meespeelde met het Nederlands elftal,was geweldig tegen Aston Villa, zowel verdedigend als aanvallend. Bovendien liet hij zien dat hij van grote waarde is bij dode spelmomenten. Hij won liefst 5 kopduels bij hoekschoppen en vrije trappen.'

Een winnaar kwam er echter niet uit de wedstrijd tussen Newcastle United en Aston Villa, het werd een doelpuntloos gelijkspel.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties