'Voor adviezen en tips kan ik bij Lex terecht'

'Voor adviezen en tips kan ik bij Lex terecht'

Jens Toornstra mag zich vanaf vandaag officieel speler van Feyenoord noemen. De middenvelder zal bij Feyenoord herenigd worden met Lex Immers en Wesley Verhoek. In zijn tijd bij ADO Den Haag stond de kersverse Feyenoorder ook op het veld met Immers en Wesley. Voor zijn komst naar De Kuip sprak Toornstra al met Immers over de Rotterdamse club.

‘Lex vertelde me dat dit een heel mooie club is, maar ook een club waar meer druk is dan bij ADO Den Haag of FC Utrecht. Dat hoort ook bij een topclub, daar is meer concurrentie’, zegt Toornstra tegenover Feyenoord.nl.

'Lex heeft veel zin om met mij te gaan spelen en dat is voor mij wederzijds. Lex weet hoe het hier werkt. Voor adviezen en tips kan ik bij hem terecht, ook omdat we eenzelfde soort spelers zijn. Het is een prettig idee dat hij mij hier een beetje wegwijs kan maken’, besluit de kersverse Feyenoorder.

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties