Immers: 'We worden volgende week geen kampioen'

Lex Immers verloor vandaag met Feyenoord 2-1 van FC Utrecht. De middenvelder kijkt terug op een wedstrijd waarin Feyenoord twee verschillende helften speelde. 'We mogen het niveau van de eerste helft nooit laten vallen', zegt hij tegenover RTV Rijnmond.

'Ik heb nog geen verklaring voor deze wedstrijd’, zegt Immers. 'We hebben tijd nodig om na te denken. Het verschil was deze wedstrijd zo groot. Het is niet erg als niet alle kansen er in gaan, maar de gelijkmaker op het laatste moment mag nooit gebeuren. Anders zou het een heel andere wedstrijd geweest zijn’, constateert de middenvelder. 'We hadden het een stuk moeilijker in de tweede helft. De spelers van Utrecht zijn in de rust ook op een bepaalde manier neergezet, zij reageerden op ons.'

Feyenoord beleefd, opnieuw, een slechte competitiestart. De club uit Rotterdam behaalde in de eerste drie wedstrijden van het seizoen slechts vier punten. 'Vorig jaar was het nog slechter’, zegt Immers. 'Toen hadden we nul punten, maar werden we alsnog tweede. Er moeten nog geen conclusies getrokken worden. Volgende week wordt je geen kampioen, dat is pas in maart of april.'