Clasie: 'Dit komt voor iedereen hier in De Kuip hard aan'

Clasie: 'Dit komt voor iedereen hier in De Kuip hard aan'

Feyenoord verloor vandaag pijnlijk in De Kuip van FC Utrecht. Aanvoerder Jordy Clasie begon sterk aan de wedstrijd. 'We beginnen goed, de eerste helft zijn we heer en meester en dan moeten we de voorsprong uitbreiden. Als je in het voetbal niet scoort maak je het jezelf lastig en zij scoren dan wel', aldus de middenvelder tegenover FOX Sports.

Vlak voor rust kwam FC Utrecht op gelijke hoogte met Feyenoord. 'In de tweede helft waren we minder en kwamen we steeds te laat. Dit verlies komt hard aan, je speelt thuis in de Kuip en dan moet je altijd winnen. Nu heb je het jezelf onnodig moeilijk gemaakt', aldus de middenvelder.

Clasie wil niks loslaten na de wedstrijd over zijn aanstaande transfer naar FC Porto. 'Wie weet, Ik ben nu nog bezig met Feyenoord en daar gaat het voor mij om', zegt hij . 'Ik snap dat de mensen willen weten hoe de situatie is, maar in het voetbal gaat het om duidelijkheid en dat is er nu nog niet.'

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties