Den Ouden: 'Vilhena heeft mij nog niet kunnen overtuigen'

Den Ouden: 'Vilhena heeft mij nog niet kunnen overtuigen'

Het wachten is nog op witte rook van Feyenoord en FC Utrecht, maar Jens Toornstra maakt deze maand vrijwel zeker de overstap naar De Kuip. Het is nog onduidelijk of Jordy Clasie uit Rotterdam zal vertrekken en bovendien staat Karim El Ahmadi op de verlanglijst van technisch directeur Martin van Geel. Het is nog afwachten hoe het middenrif van Feyenoord eruit komt te zien.

Geert den Ouden denkt dat Tonny Vilhena zijn plaats bij Feyenoord kwijtraakt. “Vilhena speelt nu al twee jaar bij Feyenoord, maar hij heeft mij nog niet kunnen overtuigen dat hij altijd in de basis hoort te staan”, vertelt de oud-aanvaller in gesprek met RTV Rijnmond. Den Ouden zou Toornstra naast Clasie zetten. “Toornstra heeft toch meer diepgang. Zijn komst gaat dus eerder tegen koste van Vilhena dan van Lex Immers. De kracht van Immers heb je toch nodig.”

Feyenoord hoopt in de komende dagen nog een spits aan te trekken, maar Van Geel stuit voortdurend op obstakels. Het aantrekken van John Guidetti wordt als een te risicovolle optie beschouwd, Napoli wil Duván Zapata niet laten gaan en Bas Dost wil VfL Wolfsburg in principe pas eventueel verlaten als er nog een spits wordt aangetrokken. Mitchell te Vrede krijgt momenteel veel kritiek, maar is wel productief. “Hij is misschien niet zo groot, maar zijn timing is fenomenaal. Maar in het voetballende gedeelte komt hij tekort. De vraag is hoe lang Feyenoord hem de tijd geeft om dat op te vijzelen.”

Lees meer over
Jens Toornstra Lex Immers Tonny Vilhena Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties