Kazim krijgt kans als eerste spits: 'Dat is onze man'

Kazim krijgt kans als eerste spits: 'Dat is onze man'

In de laatste week van de transferwindow zal technisch directeur Martin van Geel nog pogingen ondernemen om Bas Dost los te weken bij VfL Wolfsburg. De spits zelf heeft echter al aangegeven graag de concurrentiestrijd aan te willen gaan bij zijn Duitse werkgever.

Het wordt dan ook steeds waarschijnlijker dat Colin-Kazim Richards na 1 september de eerste spits van Feyenoord is. 'Dat is onze man. Hij loopt niet weg voor kritiek. Het is ook een persoonlijkheid. Het zou prachtig zijn als hij het na Guidetti en Pellè laat zien', is Van Geel in De Telegraaf lovend over hem.

Dat vertrouwen in Kazim is in ieder geval niet gebaseerd op het verleden. Hij scoorde als voornamelijk rechtsbuiten 26 treffers in 265 competitieduels bij zijn voorgaande negen (!) clubs. 'Toch durven we het seizoen met hem aan', zegt Van Geel in het Algemeen Dagblad. 'Kazim is groot en sterk. Hij heeft zich inderdaad nog nooit als topscorer bewezen, maar kreeg ook nooit zijn kans als eerste spits. Die krijgt hij bij ons nu wel.'

Lees meer over
kazim
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties