Van Geel over Guidetti: 'Wij durven het gewoon niet aan'

Van Geel over Guidetti: 'Wij durven het gewoon niet aan'

John Guidetti keert definitief niet terug in De Kuip. De Zweedse spits werd lange tijd in verband gebracht met een rentree, maar Feyenoord ziet in de publiekslieveling geen optie meer om de aanval te versterken. Dat vertelt technisch directeur Martin van Geel vandaag in de grote landelijke dagbladen.

'We hebben de medische dossiers van Guidetti uitgebreid en grondig bekeken', zegt hij in het Algemeen Dagblad. 'Wij hebben daaruit niet de zekerheid dat hij op zijn topniveau kan terugkeren. Het risico is te groot, zeker gezien de forse prijs', is de conclusie dan ook. 'Wij durven het gewoon niet aan.'

'Hoe jammer ik dat ook vind, want op basis van zijn verleden hier had hij zeker een tweede kans verdiend. Het publiek is gek op hem en je haalt echt iemand met karakter binnen. Een speler die iets los kan maken.' Feyenoord probeert in de laatste week nog een opening te vinden om Bas Dost aan te trekken.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties