Van den Ham: 'We hadden Toornstra graag gehouden'

Van den Ham: 'We hadden Toornstra graag gehouden'

Bij FC Utrecht lijken ze al afscheid te hebben genomen van Jens Toornstra. Harry van den Ham, assistent-trainer bij de Domstedelingen, spreekt al in de verleden tijd over de middenvelder. 'We hadden hem graag gehouden', vertelde hij tegenover FC Rijnmond.

De oud-coach van FC Dordrecht vindt dat Toornstra een uitstekende aanwinst voor Feyenoord zou zijn. 'Zo'n dynamische speler zie je niet meer veel op de velden. Hij gaat niet één keer, maar wel twintig. Na de wedstrijd moet je het stekkertje eruit trekken, want anders gaat hij nog door.'

Voor concurrentie is de 25-jarige speler - die heel graag naar De Kuip wil - niet bang. 'Feyenoord is een stap omhoog en als de club mij een kans wil bieden dan ga ik die graag aan. Je moet je overal bewijzen, waarom zou dat bij Feyenoord anders zijn dan andere clubs?'

Een deal is overigens officieel nog niet beklonken. Beide clubs zijn nog in onderhandeling, maar journalist Jan-Dirk Stouten verwacht komende week een akkoord. Naar verluidt vraagt FC Utrecht zo'n vier miljoen euro voor de voetballer.

Lees meer over
Jens Toornstra Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties