Gebroken nacht geen probleem voor Fred Rutten

Gebroken nacht geen probleem voor Fred Rutten

Door het snelle vertrek uit Kiev kent Feyenoord een andere voorbereiding op een competitieduel dan gebruikelijk. Na de 1-1 tegen Zorya Luhansk kwamen de Rotterdammers vannacht om half vier aan op Schiphol en lagen ze pas rond zes uur op bed in een hotel in Ridderkerk. Tijdens de vlucht van Oekraïne naar Nederland had bijna geen enkele speler een oog dicht gedaan.

Volgens trainer Fred Rutten hoeft de gebroken nacht geen probleem te zijn in de aanloop naar het competitieduel overmorgen tegen FC Utrecht. ”Mijn assistent Giovanni van Bronckhorst vertelde mij dat hij na een uitwedstrijd in de Champions League bijna altijd pas om 6 uur 's ochtends weer thuis was. Bovendien is het maar net hoe je er als speler mee omgaat. Wat dat betreft is dit ook weer een goede les voor jonge spelers die dit in de toekomst wellicht vaker zullen meemaken.”

Nadat de broodnodige slaap was ingehaald, stond er rond het middaguur het 'ontbijt' op het programma. Daarna vertrok de selectie naar Rotterdam-Zuid voor een uitlooptraining.

De Feyenoord-selectie is na een korte nacht weer aangekomen in De Kuip, nadat de ploeg vannacht terugkeerde uit Kiev. pic.twitter.com/JTFH0rKBcy

— Feyenoord Rotterdam (@Feyenoord) August 22, 2014

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties