Mulder voelt zich goed: 'Blij dat ik belangrijk kan zijn'

Erwin Mulder was gisteren avond belangrijk voor Feyenoord met enkele cruciale reddingen. 'Het is een cliché, maar daar sta je voor. Je weet dat zij uit de counter heel sterk zijn dat hebben ze een paar keer laten zien. Ik voel me goed en ik ben blij dat ik belangrijk kan zijn voor het team. Met 1-1 hebben we een redelijke uitgangspositie in Rotterdam', vertelt de doelman aan de NOS.

'De eerste fase van de tweede helft hadden wij het heel lastig', vervolgt Mulder. 'We waren heel onrustig en ballen schoten we onnodig weg. Dan moet je gewoon de rust bewaren en dat hadden we niet. Uiteindelijk krijgen zij een aantal grote kansen, die ik dan pak. Ik denk dat wij de laatste tien minuten drie goede mogelijkheden hadden om de 1-2 te maken.'