Feyenoord 'de heetste club' rond Bas Dost

Feyenoord 'de heetste club' rond Bas Dost

Feyenoord is er nog altijd niet in geslaagd om een vervanger te vinden voor de vertrokken Graziano Pellè. Martin van Geel is al weken druk opzoek naar een nieuwe spits voor de Rotterdammers. Namen als Guidetti, Zapata en Dost worden regelmatig genoemd in het geruchtencircuit. Volgens de Duitse krant BILD is Feyenoord momenteel ‘de heetste club’ rondom Bas Dost, maar heeft flinke concurrentie uit de Premier League.

Vanwege de komst van Nicklas Bendtner is het nog maar de vraag of Dost kan rekenen op speelminuten, maar de speler lijkt vooralsnog niet te willen vertrekken bij Vfl Wolfsburg, dat zegt zijn manager Klaus Allofs. 'De ene vraag is: komt een geïnteresseerde club ons tegemoet? ', vraagt hij zich hardop af. 'En de andere is: wil de speler wel vertrekken? Op dit moment kan ik beide vragen met 'nee' beantwoorden.'

Gisteren meldde Voetbal International dat Bas Dost alleen op huurbasis naar Feyenoord kan komen, maar daar hangt wel een flink prijskaartje aan. De huursom bedraagt zo'n 1,5 miljoen euro en een deel van zijn salaris. Het is nog maar de vraag of Feyenoord dit kan ophoesten. Volgens Engelse media verlangt Vfl Wolfsburg tien miljoen euro voor de 25-jarige Nederlander, waardoor een transfer lijkt uitgesloten.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties