Ontspannen voorbereiding Feyenoord op Europees duel

Ontspannen voorbereiding Feyenoord op Europees duel

Feyenoord bereidt zich op ontspannen wijze voor op de Europese wedstrijd tegen FC Zorya Luhansk van donderdagavond. De selectie van trainer Fred Rutten maakte vanochtend samen met de technische en medische staf onder meer een korte wandeling door Kiev, waar de temperatuur onder een strakblauwe hemel al vroeg was opgelopen tot zo’n 25 graden Celsius. De verdere voorbereiding op het duel in de play-off ronde van de Europa League bestaat uit onder meer een rustmoment in het hotel, een maaltijd en een uitgebreide teambespreking.

Tijdens de wandeling mengden zich hier en daar enkele lokale voetballiefhebbers en belangstellenden tussen de spelersgroep. Sommigen van hen hadden zelfs een map bij zich met daarin alle spelerskaarten van de huidige selectie en zagen hun kans schoon deze te laten voorzien van een handtekening. Voor de spelers zelf was de wandeling een prima gelegenheid om een kleine indruk te krijgen van Kiev. Zo liepen de spelers onder meer door een stadspark, dat dicht in de buurt van het hotel is gelegen.

De wedstrijd tegen FC Zorya Luhansk wordt vanavond om 20.45 uur lokale tijd (19.45 uur Nederlandse tijd) gespeeld in het Valeri Lobanovskyi stadion. Direct na afloop van het duel zal de selectie van Feyenoord afreizen naar de luchthaven van Kiev, van waar aansluitend wordt teruggereisd naar Nederland.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties