Transfer Toornstra lijkt geen lastig verhaal te worden

Transfer Toornstra lijkt geen lastig verhaal te worden

Hakim Ziyech koos voor een overstap naar FC Twente, maar het begint er steeds meer op te lijken dat het middenveld van Feyenoord toch nog versterkt zal gaan worden. De Rotterdammers zijn druk bezig met de komst van Jens Toornstra en na de eerste verkenningen lijkt dit geen lastige transfer te gaan worden. Martin van Geel schuift spoedig bij FC Utrecht aan tafel.

Van Geel is momenteel met de selectie van Feyenoord in Kiev, waar de ploeg van Fred Rutten donderdag tegen Zorya Luhansk speelt. Donderdagavond vliegen de Rotterdammers direct na de wedstrijd terug naar Nederland en Van Geel zal dan snel met Utrecht gaan praten, in een poging de transfer van Toornstra naar De Kuip te realiseren.

De vraagprijs van de middenvelder zou rond de vier miljoen euro liggen. "Als Feyenoord de prijs wil betalen die wij willen ontvangen, werken we mee aan een transfer", zegt Wilco van Schaik, algemeen directeur van FC Utrecht, tegen De Telegraaf. "Een absolute noodzaak voor onze financiële huishouding is een transfer van Jens echter niet."

De 25-jarige Toornstra speelt sinds februari 2013 voor Utrecht, dat de middenvelder destijds overnam van ADO Den Haag. De tweevoudig international sliep als kind onder een Feyenoord-dekbed en heeft aangegeven dat hij de overstap graag wil maken. Feyenoord lijkt zich met de naderende komst van Toornstra voor te bereiden op een vertrek van Jordy Clasie, die naar FC Porto kan.

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties