'Feyenoord verhuurt Steenvoorden niet aan FC Dordrecht'

'Feyenoord verhuurt Steenvoorden niet aan FC Dordrecht'

Feyenoord is teruggekomen op het besluit omtrent Matthew Steenvoorden. Het talent leek op weg naar FC Dordrecht, dat hem voor het tweede opeenvolgende jaar wilde huren. Dat is voor de Stadionclub echter geen optie meer.

Het Algemeen Dagblad meldt woensdag dat Feyenoord de 21-jarige voorstopper c.q. middenvelder niet meer wil verhuren. FC Dordrecht heeft dan ook nul op het rekest gekregen en koos inmiddels voor het aantrekken van Josimar Lima, die na een half seizoen in Qatar alweer terugkeert.

Steenvoorden lijkt door zijn degelijke voorbereiding een definitieve plaats in de selectie van Fred Rutten te hebben afgedwongen. De jongeling zat afgelopen vrijdag tegen sc Heerenveen al bij de wedstrijdselectie, in actie kwam hij echter niet. Steenvoorden wacht daardoor nog altijd op zijn debuut in de hoofdmacht. Namens Dordrecht kwam hij vorig jaar tot zeventien optredens, daarnaast speelde hij in het seizoen 12/13 29 wedstrijden voor Excelsior.

Lees meer over
Steenvoorden
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties