'Feyenoord en FC Utrecht komen er wel uit'

'Feyenoord en FC Utrecht komen er wel uit'

De kans is groot dat Jens Toornstra de nieuwe versterking voor het middenveld van Feyenoord wordt. Het Algemeen Dagblad schrijft woensdag dat de kans groot is dat de Rotterdammers en FC Utrecht er wel uit komen.

Toornstra staat bij Feyenoord bovenaan het lijstje, maar mede door de naderende Europa League-wedstrijd tegen Zorja Loegansk lijkt een transfer de komende dagen nog niet tot stand te komen. De verwachting is evenwel dat beide clubs tot een akkoord gaan komen. De vraag is echter of dat al lukt voor komende zondag, als Feyenoord in De Kuip het FC Utrecht van Toornstra ontvangt.

Technisch directeur Martin van Geel sprak zich dinsdag al lovend over de 25-jarige Toornstra uit. "Jens is een jongen die uitstekend bij Feyenoord past. Het is een geweldige speler, met een goed karakter. En hij kan bij ons nog progressie boeken, die leeftijd heeft hij nog." FC Utrecht heeft intussen een poging gewaagd voor Michael de Leeuw, die in beeld was als vervanger van Toornstra. FC Groningen heeft Utrecht echter nul op het rekest gegeven.

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties