'Manchester City vraagt 3,1 miljoen euro voor Guidetti'

'Manchester City vraagt 3,1 miljoen euro voor Guidetti'

GERUCHTEN-TOPIC | In dit topic worden alle Feyenoord-gerelateerde geruchten geplaatst. De betrouwbaarheid van vele bronnen zijn niet of nauwelijks te controleren dus neem sommige berichten met een korreltje zout.

18-08-2014 | 'Manchester City vraagt 3,1 miljoen euro voor Guidetti'
Manchester City verlangt een bedrag van 2,5 miljoen pond, zo’n 3,1 miljoen euro, voor John Guidetti. De Zweedse spits mag vertrekken bij de Engelse topclub, evenals Micah, Sinclair en Nastasic. Feyenoord is geïnteresseerd om de Zweed over te nemen van de club uit Manchester. Naast Feyenoord zou onder andere ook Juventus geïnteresseerd zijn in de diensten van de aanvaller. (Telegraph)

18-08-2014 | 'Feyenoord kan ook naam Bas Dost wegstrepen'
Feyenoord kan de komst van Bas Dost vergeten. De club uit Rotterdam heeft al geruime tijd interesse in de spits, en sinds kort wil ook Newcastle United Dost vastleggen. Dost gaat liever in de Premier League aan de slag, in plaats van de Eredivisie. (The People)

17-08-2014 | 'Feyenoord krijgt concurrentie in strijd om handtekening Dost'
Feyenoord heeft concurrentie gekregen in de strijd om Bas Dost. De spits staat al geruime tijd in de belangstelling van Feyenoord, maar nu het er op lijkt dat hij mag vertrekken, zijn er meer kapers op de kust. Newcastle United, de club van oud-Feyenoorder Daryl Janmaat, wil de spits ook graag contracteren. (Daily Mirror)

14-08-14 | 'Ook Udinese wil Feyenoord-doelwit vastleggen'
Duvan Zapata staat nog altijd op het lijstje van Feyenoord als mogelijke opvolger van Graziano Pelle. Ook Torino is geïnteresseerd in de diensten van de Colombiaan, en daar is nu nog een geïnteresseerde club bijgekomen. Udinese wil de aanvaller ook graag overnemen van de club uit Napels. De toekomst van Zapata bij Napoli zal afhangen van het resultaat dat Napoli neerzet in de wedstrijd in de voorronde van de Champions League tegen Athletic Bilbao. (La Gazzetta Dello Sport)

13-08-2014 | 'Twee Engelse clubs kunnen komst Clasie vergeten'
Jordy Clasie heeft twee clubs afgewezen als volgende werkgever. De middenvelder van Feyenoord heeft 'nee' verkocht aan West Ham United en Southampton. FC Porto is nog altijd geïnteresseerd in de international. De middenvelder zou willen vertrekken bij Feyenoord, wanneer de club zich niet kan plaatsen voor Europees voetbal. De Rotterdamse club ziet de aanvoerder het liefst niet vertrekken uit De Kuip. (O Jogo)

12-08-2014 | 'Feyenoord krijgt concurrentie om handtekening Guidetti'
Feyenoord heeft er een geduchte concurrent bij in de strijd om de handtekening van John Guidetti. De Zweedse spits staat, naast Feyenoord, ook in de belangstelling van Juventus. Machester City, de werkgever van Guidetti, verlangt zo’n vijf miljoen euro voor de diensten van de spits, die eerder actief was in het shirt van Feyenoord. (Daily Mail)

10-08-2014 | 'Feyenoord kan ook komst Zapata vergeten'
De kans dat Duvan Zapata deze zomer naar Feyenoord vertrekt is bijzonder klein geworden. De spits van Napoli stond onder andere in de belangstelling van de club uit Rotterdam en het Italiaanse Torino. Rafa Benitez, trainer van Napoli, laat weten dat Zapata niet verkocht of verhuurd mag worden. De Colombiaanse aanvaller zal dit seizoen gewoon deel uit maken van de selectie van de club uit Napels. (Il Mattino)

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties