'Feyenoord moet nu laten zien hoe graag ze Jens willen'

'Feyenoord moet nu laten zien hoe graag ze Jens willen'

Feyenoord heeft zich vandaag officieel gemeld voor Jens Toornstra van FC Utrecht. Dat erkennen beide partijen tegenover FOX Sports. 'Ja, het is waar. Feyenoord zal nu moeten laten zien hoe graag ze Jens willen', gooit Wilco van Schaik van FC Utrecht meteen olie op het vuur. Een aanstaande transfer is hoe dan ook pikant, omdat het komend weekend Feyenoord-FC Utrecht is. 'Ze hebben inderdaad een goed moment uitgekozen'', aldus Van Schaik.

Toornstra heeft nog een driejarig contract in de Domstad en daar geen clausules in staan. FC Utrecht kan dus vragen wat het wil voor de speler. 'Hij is heel belangrijk voor ons. De bal ligt nu bij Feyenoord. Wij wachten af wat ze bieden en gaan er dan eens rustig over nadenken.' Utrecht zal hoog in de boom gaan zitten, omdat ze 'Jens niet kwijt willen', zegt Van Schaik.

Van Geel: 'We willen hem zo snel mogelijk, maar we gaan natuurlijk wel zorgvuldig en verantwoord te werk. Anders doen we het gewoon niet.' Beide partijen gaan niet op de hoogte van de transfersom in, maar naar verluidt ligt die rond de 3 miljoen euro. Of er spelers van Feyenoord in de deal worden betrokken, daar willen Van Geel en Van Schaik niets over kwijt. Het is geen publiek geheim dat bijvoorbeeld Wesley Verhoek wel weg mag uit Rotterdam.

Lees meer over
Wesley Verhoek Jens Toornstra Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties