'Feyenoord paste niet in mijn plaatje, al heb ik wel getwijfeld'

'Feyenoord paste niet in mijn plaatje, al heb ik wel getwijfeld'

Hakim Ziyech ondertekende maandagmiddag een vierjarig contract met FC Twente. De club uit Enschede was zeker niet de enige vereniging met belangstelling voor de 21-jarige middenvelder. Een gesprek met Alfred Schreuder, vorige week dinsdag, overtuigde Ziyech ervan om in De Grolsch Veste te tekenen, ook al was de aanbieding van Feyenoord in financieel opzicht beter.

"Ik heb afgelopen dinsdag een gesprek gehad met de trainer en het voelde gelijk goed", vertelde Ziyech in gesprek met FC Twente TV. "Zondag was het moment dat ik de keuze moest maken en heb ik het vertrouwen aan de trainer gegeven." De spelmaker raakte onder de indruk van het verhaal van de oefenmeester van FC Twente, over de manier van spelen en zijn rol daarin. "Dat ik hier zoveel mogelijk ga spelen, ga doorgroeien en de stap naar de top kan maken."

"Ik zie dit eigenlijk gewoon als een tussenstap." Feyenoord kon Ziyech niet garanderen dat hij op zijn favoriete positie van ‘nummer tien’ zou komen te spelen. De club uit Rotterdam deed de spelmaker echter wel een goed voorstel op financieel gebied. "Feyenoord paste gewoon niet in mijn plaatje en FC Twente wel. Ik heb natuurlijk wel soms getwijfeld, sinds ik hoorde dat Feyenoord interesse had. Maar sinds het gesprek met Schreuder wist ik al dat ik deze kant op ging."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties