'Komende twee weken oplossing voor Goossens zoeken'

'Komende twee weken oplossing voor Goossens zoeken'

De kans bestaat dat de wegen van John Goossens en Feyenoord nog deze maand scheiden. De 26-jarige middenvelder slaagde er de afgelopen twee seizoenen niet in om een basisplaats af te dwingen. Het lijkt er niet op dat hij daar in deze voetbaljaargang wel in slaagt.

"John heeft een gesprek met Fred Rutten gehad, waarin onze breed gedragen mening is geventileerd", verklaart technisch directeur Martin van Geel in De Telegraaf. "Dan is het beter om in de twee weken dat de transfermarkt nog open is, een oplossing te zoeken. Als hij blijft, is het ook oké, dan respecteren we zijn contract."

Goossens heeft een contract tot medio 2016 met Feyenoord. De linkspoot genoot zijn jeugdopleiding bij Ajax, maar speelde geen enkel officieel duel voor de hoofdmacht van de Amsterdammers. Na 3,5 jaar in dienst van NEC opteerde hij twee jaar geleden voor een overstap naar De Kuip.

Lees meer over
Goossens
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties