'Twente en Heerenveen akkoord; Ziyech praat met Rutten'

'Twente en Heerenveen akkoord; Ziyech praat met Rutten'

Hakim Ziyech kan zelf de keuze maken of hij bij FC Twente of Feyenoord aan de slag gaat. Twente is er al uit met Heerenveen en de speler zelf. Vandaag praat hij met trainer Fred Rutten van Feyenoord.

Ziyech sprak al met trainer Alfred Schreuder en het bestuur van Twente. Bij Feyenoord is de transfer afhankelijk van het mogelijke vertrek van Jordy Clasie. De international staat in de belangstelling van FC Porto. Feyenoord is met de Portugezen in onderhandeling, maar er is nog een groot verschil tussen vraag en aanbod bovendien kampt de middenvelder met een hamstringblessure en deed gisteren niet mee in het duel tegen sc Heerenveen (1-1). In dat duel werd Ziyech gewisseld bij Heerenveen en kreeg hij applaus van de supporters van Feyenoord, die hem graag naar De Kuip zien komen.

Bij FC Twente heeft Ziyech wellicht meer kans op een basisplaats aangezien hij daar de vertrokken Dusan Tadic en Quincy Promes op moet volgen. Bij Feyenoord heeft Ziyech concurrentie van Lex Immers die gisteren de aanvoerdersband droeg.

Lees meer over
Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties