Lex Immers vraagt de fans van Feyenoord om geduld

Lex Immers vraagt de fans van Feyenoord om geduld

Lex Immers vraagt de fans van Feyenoord om geduld. De aanvallend ingestelde middenvelder denkt dat de Rotterdammers tijd nodig hebben om het systeem tot in de puntjes te beheersen. Vrijdag speelde de ploeg van trainer Fred Rutten met 1-1 gelijk tegen tien man van sc Heerenveen.

"De nieuwe jongens moeten allemaal ingepast worden en dat heeft even tijd nodig. Ik hoop dat we die kunnen krijgen", reageert Immers tegenover NU.nl. "We zitten aan het begin van het seizoen. Alle automatismen moeten er nog ingeslepen worden, maar dat gaat met de week beter."

"Het seizoen wordt niet in de eerste vijf of zes rondes beslist. Dat gebeurt meestal pas in maart of april. We hebben al vier punten meer dan vorig seizoen in dit stadium, dat stemt hoopvol", vervolgt de oud-speler van ADO Den Haag. "Maar er mag best wat van ons verwacht worden hoor. We zijn geen kleine kinderen meer, het is wel Feyenoord. We kunnen alleen niet elke wedstrijd top spelen, zolang we maar punten pakken."

Op het middenveld krijgt Immers mogelijk concurrentie van Hakim Ziyech, die volop in de belangstelling staat van Feyenoord. "Maar ik ben niet bang voor mijn positie hoor. Als dit het beste is voor de club, moeten ze hem halen", vervolgt de Hagenaar, die niet verwacht dat Jordy Clasie op korte termijn naar FC Porto vertrekt. "Ik heb niet het gevoel dat hij weggaat."

Lees meer over
Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties