Toornstra: 'Feyenoord is een stap omhoog'

Toornstra: 'Feyenoord is een stap omhoog'

Jens Toornstra kwam pas in 2009 van de amateurs over naar ADO Den Haag, maar ontwikkelde zich daar tot een waardevolle middenvelder en hij verdiende in januari 2013 een transfer naar FC Utrecht. Toornstra lijkt inmiddels ook die club ontgroeid, maar hij wacht af wat er op zijn pad komt.

De middenvelder wordt al geruime tijd met de Nederlandse top in verband gebracht en momenteel schijnen vooral FC Twente en Feyenoord geïnteresseerd te zijn. Reageren heeft echter pas zin als er concrete belangstelling is, weet Toornstra. “En voor zover ik weet, heeft nog niemand zich officieel gemeld”, vertelt de tweevoudig Oranje-international in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Geconfronteerd met de vermeende aandacht die er voor Toornstra is in Enschede en Rotterdam geeft hij evenwel aan open te staan voor een transfer. “Als voetballer wil ik zo goed mogelijk worden en dus stappen maken als het kan. De twee clubs die jij noemt zijn topclubs en dus een stap omhoog. Maar nogmaals, zolang niemand zich heeft gemeld, concentreer ik me op mijn club FC Utrecht”, maakt de middenvelder duidelijk.

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties