El Ahmadi: 'Grote kans dat ik terugkeer naar Nederland'

El Ahmadi: 'Grote kans dat ik terugkeer naar Nederland'

Karim El Ahmadi sluit niet uit dat hij volgend seizoen terugkeert op de Nederlandse velden. De middenvelder beschikt bij zijn club Aston Villa over een na dit seizoen aflopende verbintenis.

"Ik ben inderdaad transfervrij en dus liggen alle opties open. Maar er is toch wel een grote kans dat ik terugkeer naar Nederland. Ik ben straks dertig jaar, en het zou een mooi moment zijn om nog een paar jaar in Nederland te spelen. Ik woon nu al jaren in Engeland, maar Nederland blijft toch mijn thuis. Ik mis mijn familie hier. Als ik ook maar even vrij ben, ga ik terug naar Enschede", zegt El Ahmadi in TC Tubantia.

Bij Aston Villa, waar de voormalig speler van onder meer Feyenoord dit seizoen hoopt op een basisplaats, komt hij Ron Vlaar tegen. De verdediger speelde een ijzersterk WK. "Nou, aan Ron kon je niets zien hoor. Hij is gewoon hetzelfde gebleven. Maar in de kleedkamer merkte je wel dat er nog meer respect voor hem is", vervolgt El Ahmadi. "Ik heb echt genoten van hoe hij zich dit WK presenteerde en ontwikkelde."

Lees ook: El Ahmadi: 'In de toekomst hoop ik terug te keren'

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties