Jordy Buijs: 'Het is heerlijk om hier terug te keren'

Jordy Buijs: 'Het is heerlijk om hier terug te keren'

Hij is inmiddels speler van sc Heerenveen, maar diep van binnen voelt Jordy Buijs zich nog een echte Feyenoorder. De in Ridderkerk geboren verdediger hoopt nog altijd een keer in het shirt van de Rotterdammers te mogen spelen.

Voor even keerde Buijs vrijdagavond terug in de stad waar het voor hem allemaal begon. De verdediger speelde in jeugdopleiding van Feyenoord, waar hij echter nooit doorbrak en via De Graafschap en NAC Breda uiteindelijk in Friesland terechtkwam. "Het is heerlijk om hier terug te keren. Als de spelers van Feyenoord het veld oplopen, voelt alsof de supporters ook voor mij klappen", vertelt Buijs aan VoetbalPrimeur.

De inmiddels 25-jarige stopper draagt de Rotterdamse club nog altijd een warm hart toe. "Ik heb hier veertien jaar gespeeld, dus ik heb wel het een en ander meegemaakt. Ik heb dicht tegen de selectie aangezeten, maar uiteindelijk heb ik hier niet kunnen spelen. Misschien dat ik dat via een omweg alsnog kan bewerkstelligen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties