'Feyenoord biedt hoger salaris voor Ziyech'

'Feyenoord biedt hoger salaris voor Ziyech'

Hakim Ziyech heeft zijn laatste wedstrijd voor sc Heerenveen gespeeld. Het Algemeen Dagblad meldt dat FC Twente en Feyenoord er alles aan doen om de transfer van de middenvelder van de Friese club nog dit weekend af te ronden.

De afgelopen dagen werd er volop gesproken met beide geïnteresseerde clubs door het management van Ziyech, die nog geen knoop doorhakte betreffende zijn toekomst. Volgens de krant moet Ziyech zich naar aanleiding van die gesprekken buigen over een belangrijk vraagstuk: een hoger salaris of een gegarandeerde basisplek op zijn favoriete positie.

Het AD meldt dat de aanbieding die Feyenoord Ziyech kan doen een stuk hoger ligt dan de financiële mogelijkheden van FC Twente. De Tukkers hebben echter een rol op de favoriete positie van Ziyech kort achter de spits klaarliggen voor de middenvelder, terwijl Ziyech in Rotterdam op Lex Immers stuit. In dat geval zou Ziyech, vrijdagavond nog trefzeker tegen Feyenoord in de Eredivisie (1-1), een linie zakken op het veld.

Lees meer over
Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties