Kazim: 'Winnaarsmentaliteit overbrengen op het team'

Kazim: 'Winnaarsmentaliteit overbrengen op het team'

Kazim-Richards kwam in het verleden onder meer uit voor de Turkse topclubs Fenerbahçe en Galatasaray. Ook speelde hij voor Sheffield Wednesday, Toulouse, Olympiakos Piraeus en Blackburn Rovers. Afgelopen seizoen kwam de aanvaller in 16 competitiewedstrijden voor Bursaspor in actie. ‘In de tweede helft van het afgelopen seizoen is hij door omstandigheden weinig meer aan spelen toegekomen, waardoor hij erop gebrand is om bij ons weer minuten te gaan maken’, zegt Van Geel.

‘Ik ben ontzettend blij met deze stap’, vertelde Kazim-Richards in een eerste reactie. ‘Feyenoord is een grote club met een geweldige historie, en dan heb ik het nog niet eens over het stadion. Ik ben enorm trots dat ik daar mag gaan spelen. Bovendien zie ik dit contract als een mooie kans voor mezelf. Ik heb bij verschillende clubs in Europa gespeeld en weet wat er voor nodig is om wedstrijden te winnen. Die winnaarsmentaliteit wil ik graag overbrengen op het team.’

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties