'Natuurlijk hoor ik dat Feyenoord geinteresseerd is'

'Natuurlijk hoor ik dat Feyenoord geinteresseerd is'

Hakim Ziyech gaat in de tweede speelronde van de Eredivisie met sc Heerenveen op bezoek bij Feyenoord. Voor de middenvelder is het een bijzondere wedstrijd aangezien hij in de belangstelling staat van de Kuipbewoners. Omdat ook FC Twente al interesse toonde, lijkt een transfer aanstaande.

Ziyech geeft toe dat het voor hem onrustige weken zijn. "Dat komt omdat ik mijn aflopende contract niet ga verlengen. Natuurlijk hoor ik dat FC Twente en Feyenoord geïnteresseerd zijn. Maar ik heb zelf nog niets concreets vernomen", zegt Ziyech in het AD. "Het enige wat ik dus kan doen, is me concentreren op Heerenveen." Volgens technisch directeur Hans Vonk is er nog geen concrete belangstelling. "We zijn wel eens door tussenpersonen benaderd. Geen enkele club heeft zich echter officieel bij ons gemeld voor Hakim."

Trainer Dwight Lodeweges stelt dat Ziyech bij Heerenveen nog niet is uitgeleerd. "Het zou mooi zijn als hij nog een jaar blijft, maar niemand is onvervangbaar. Als bepalende spelers vertrekken, zijn mensen bang dat het elftal in elkaar stort. Maar je ziet altijd andere jongens opstaan. Met Daley Sinkgraven en Morten Thorsby hebben we talentvolle spelers die op zijn positie kunnen voetballen. Zij zijn nu op hetzelfde punt in hun carrière beland, als waar Ziyech twee jaar geleden stond."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties