'Ook tegen mijn oude club wil ik gewoon winnen'

'Ook tegen mijn oude club wil ik gewoon winnen'

Bilal Basaçikoglu kan vrijdagavond zijn eerste thuiswedstrijd voor Feyenoord spelen. Tegenstander is uitgerekend zijn vorige club sc Heerenveen. 'Ik vind het mooi om direct tegen mijn oude club te spelen, maar in het veld maakt het niet zoveel uit', vertelt de aanvaller in het Feyenoord Wedstrijdmagazine dat vrijdagavond gratis verkrijgbaar is in De Kuip. 'Dan moet ik gewoon mijn eigen spel spelen en wil ik winnen, daar zal ik alles aan doen. Heerenveen heeft met een jong team een goede voorbereiding gedraaid. Toch schat ik Feyenoord wat hoger in, nu ik dagelijks met deze groep op het veld sta. Ik kan niet wachten om mijn eerste wedstrijd met Feyenoord in De Kuip te spelen. Als je hier als tegenstander binnenkomt, sta je al met 1-0 achter. Dat heb ik vorig jaar zelf gemerkt.'

Het volledige interview met Bilal Basaçikoglu is vrijdag te lezen in het Feyenoord Wedstrijdmagazine. Het officiële programmablad is op diverse onderdelen vernieuwd. Zo nemen vanaf vrijdagavond Peter Houtman en Ben Wijnstekers het in een nieuwe rubriek tegen elkaar op in een wedstrijdpoule, is er een speciale pagina in het blad voor Kameraadjes en is er meer aandacht voor bijzondere statistieken. Het 32 pagina's dikke Feyenoord Wedstrijdmagazine is vrijdagavond gratis verkrijgbaar in en om De Kuip.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties